We contact you through
Programa de Mindfulness - Guttmann Barcelona

Curs de Mindfulness. Sessions presencials, data d'inici 5 d'octubre

Programa de Mindfulness de 8 setmanes: 1 sessió setmanal de 2.30h de durada i una sessió intensiva de 8h.
 

La pràctica del mindfulness beneficia la salut cerebral. Cada vegada hi ha més evidència científica sobre els beneficis de la pràctica del mindfulness en la reducció de l'estrés i de la tensió emocional, així com de la generació de resiliència, el desenvolupament de la capacitat d'atenció i la millora de les relacions interpersonals.

El Programa de 8 setmanes de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), creat pel Dr. Jon Kabat-Zinn a la Universitat de Massachusetts el 1979, és un dels entrenaments de mindfulness més reconeguts i la seva eficàcia ha estat contrastada per nombrosos estudis científics. Les evidències demostren els seus beneficis per a la salut pel que fa a la generació d'una major capacitat de resiliència i de la millora de les relacions interpersonals.
És un programa experimental i interactiu que inclou sessions pràctiques amb exercicis d'atenció i relaxació, meditació i moviments conscients (de tipus Hatha Ioga o estiraments suaus) així com sessions formatives sobre els processos de la ment i el cos en relació a l'estrès i la salut. Les sessions alternen moments de silenci amb altres d'exploració col·lectiva sobre les millors estratègies per afrontar les situacions complexes i difícils, sempre buscant aplicacions pràctiques en l'àmbit personal i professional.
A les sessions s'abordaran els temes següents:

  1. Què és Mindfulness o la plena presència?
  2. La percepció de la realitat
  3. El poder de les emocions
  4. La reacció a l'estrès i la tensió emocional
  5. La resiliència, la capacitat de respondre a l'estrès
  6. Comunicant amb mindfulness
  7. Cuidar-se i la gestió de el temps
  8. Integrant el mindfulness a la vida quotidiana

Programa dirigit i impartit per:

ANDRÉS MARTÍN ASUERO. Coordinador i instructor de el Programa de Mindfulness a Guttmann Barcelona - Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació.
Doctor en Psicologia, Llic. en Ciències, Màster en Administració d'Empreses, i instructor de Mindfulness certificat per la Universitat de Massachusetts i per la IMTA (International Mindfulness Teachers Association). Introductor de MBSR a Espanya el 2004, director d'Instituto Esmindfulness, és autor de diversos estudis científics i de tres llibres sobre Mindfulness, l'últim "plenament, Mindfulness o l'art d'estar present".

Inici del Programa: 5 d’octubre.

- 8 dimarts: 5, 19 y 26 d’octubre. 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre 
d’ 11h a 13:30h.
- Dia de pràctica intensiva: Diumenge 21 de novembre de 10-18h.


PREU
El preu d'aquest Programa de 30 hores és de 400 € i inclou materials didàctics: 3 àudios amb exercicis guiats i el llibre “Con rumbo propio”.

INSCRIPCIONS 

Guttmann Barcelona, Atenció al Client. barcelona@guttmann.comTel. 933512211

Data límit d'inscripció 30/09/2021 *Grup d'un mínim de 10 persones.

Arrange initial visit

We contact you through

Share