Leave us your phone number and e-mail and we will contact you:

L'Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, visita Guttmann Barcelona

L’Il·lm. Sr. Jaume Collboni, Alcalde de Barcelona, ha visitat les instal·lacions del Guttmann Barcelona. A la seva arribada, ha estat rebut pel President de la Fundació Institut Guttmann, Dr. Antoni Esteve, i per les codirectores de l’Institut Guttmann, la Dra. Montserrat Bernabeu i la Sra. Montse Caldés.

L'Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, visita Guttmann Barcelona

    
Durant la visita, l’alcalde ha tingut l’oportunitat de conèixer les instal·lacions més singulars de l’edifici mentre diferents professionals li han explicat el treball que s’hi du a terme. Manel Ochoa, cap de rehabilitació funcional de l’Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació li ha exposat la tasca que es duu a terme al gimnàs de neurorehabilitació tant amb pacients adults com infantils; Javier Solana, ha exposat la recerca que fem posant especial èmfasi en el projecte Prehabilita; Marta Sans, directora tècnica dels apartaments Guttmann Barcelona Life, li ha mostrat el recurs dels habitatges de promoció de la vida independent i l’Eulàlia Solís, ha explicat la tipologia de pacients i els tractaments que fan a les consultes de Neuropsicologia i Neurodesenvolupament.

L’Il·lm. Sr. Collboni ha estat acompanyat per la Sra. Marta Villanueva, Regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat de l’Ajuntament de Barcelona; i per la Sra. Marta Obdúlia Gómez, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La visita ha conclòs amb la signatura de l’alcalde al llibre d’honor, deixant constància del seu suport i reconeixement a la tasca que l’Institut Guttmann porta a terme en aquest centre de Barcelona que enguany fa cinc anys de la seva posada en marxa.

Share