Leave us your phone number and e-mail and we will contact you:

Nou cicle de webinars “Neurodesenvolupament i escola” per a professionals de l’educació

Guttmann Barcelona, Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació, engega un cicle de webinars amb el títol Neurodesenvolupament i escola, especialment pensat per a professionals del món de l’educació, per oferir informació sobre el procés de desenvolupament neurològic dels infants i com aquest influeix en els aprenentatges escolars.

 

Nou cicle de webinars “Neurodesenvolupament i escola”

El neurodesenvolupament és un procés molt complex que s’inicia en els primers moments de la gestació i no finalitza fins passada l’adolescència.  El desenvolupament cognitiu esta intrínsecament lligat al desenvolupament de les habilitats motrius, lingüístiques i intel·lectuals dels infants. Entendre quines són les fases del desenvolupament o conèixer la presència d’alguna alteració que pugui interferir en el seu correcte funcionament pot donar pautes als professionals de l’educació per a l’abordatge dels aprenentatges dels seus alumnes.

En aquest cicle es tractaran diferents temes com ara la importància del desenvolupament cognitiu en l’aprenentatge, les dificultats en la lectura i la escriptura, el dèficit d’atenció en la infància o l’autisme, entre d’altres.

Les xerrades correran a càrrec de professionals experts de l’àrea de Neuropsicologia de Guttmann Barcelona - Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació.

La primera sessió d’aquest cicle tindrà lloc el dimecres 30 de març amb el títol de Desenvolupament cognitiu i aprenentatge i s’abordaran qüestions com ara què és el neurodesenvolupament, en quin moment s’inicia el desenvolupament del llenguatge, quan té el cervell les bases suficients per iniciar la lectoescriptura i què són les funcions executives i com aquestes influencien en els aprenentatges. El webinar anirà a càrrec d’Antònia Enseñat, cap de Neuropsicologia de l’Institut Guttmann, i Eulàlia Solís, neuropsicòloga de Guttmann Barcelona.

Share