Contact me through
Tractament de la fibromiàlgia i el dolor. Sessions grupals.

Tractament de la fibromiàlgia i el dolor. Sessions grupals.

Guttmann Brain Health Institute posa en marxa el programa de tractament de la fibromiàlgia i el dolor amb sessions en grup, perquè la socialització associada a la teràpia grupal aporta beneficis addicionals als de el propi tractament, a causa de l'impacte positiu que la relació amb els altres té en l'estat anímic i en la resposta cognitiva.
Ens adaptem a les necessitats individuals alhora que podràs relacionar-te amb persones en una situació similar i realitzar un tractament especialitzat en el que tant la primera visita com el seguiment el realitzarà el metge neuròleg. 

TIPUS D'INTERVENCIÓ EN EL TRACTAMENT DE LA FIBROMIÀLGIA

  • Mindfulness: Entrenament mental per viure millor moment, augmentar la consciència, desenvolupar habilitats d'autogestió emocional i mantenir un estat d'ànim més estable.
  • Psicologia: Sessions guiades per compartir experiències i emocions amb l'objectiu de reforçar l'autoestima i la pròpia identitat, el autoconeixement i la gestió emocional, així com aprendre estratègies ara afrontar altres problemes associats.
  • Fisioteràpia / Teràpia ocupacional: Les sessions s'organitzen per objectius rehabilitadors comuns a partir dels quals es planifiquen activitats tant a la sala de rehabilitació com a la piscina.

Es sol·licitarà un informe mèdic de menys de tres mesos que serà avaluat per l'equip mèdic. Si no es disposa d'un informe actualitzat, serà imprescindible una primera visita amb l'especialista en Guttmann Brain Health Institute qui prescriu les sessions oportunes.
La durada del tractament serà segons les necessitats del client, amb un màxim de 2 dies a la setmana, 2 sessions al dia.
Serà necessari un mínim de 3 persones per mantenir el grup.
El tipus de tractament es determinarà conjuntament amb l'equip professional.
Demana més informació sobre horaris i tarifes.

CONTACT US

Contact me through

Share