Hablamos via
Mindfulness per a infants amb dèficit d'atenció o hiperactivitat

Mindfulness per a infants amb dèficit d'atenció o hiperactivitat

PROGRAMA DE 8 SETMANES. 1 sessió setmanal d’1h de duració.

El mindfulness produeix millores en l’atenció i el control de la impulsivitat.

El Mindfulness és l’aptitud per centrar l’atenció en el moment present, amb curiositat, amabilitat i sense fer-ne judicis.
La pràctica del Mindfulness en infants amb dèficit d’atenció i/o hiperactivitat aporta beneficis com l’augment de l’atenció, una millor regulació de les emocions, més capacitat de relaxació i descans i augment de la consciència corporal. Els infants podran conèixer la tendència a reaccionar automàticament i desenvolupar estratègies per reduir el comportament impulsiu. Conseqüentment es produiran millores en l’aprenentatge.

El curs està dirigit a nens i nenes d’entre 9 i 11 anys, amb dèficit d’atenció i/o hiperactivitat.

El mètode utilitzat en aquest curs es basa en “l’atenció funciona!” d’Eline Snel és un entrenament metòdic de mindfulness creat específicament per nens
i joves. Està basat en l’entrenament MBSR de reducció de l’estrès de 8 setmanes dissenyat per Jon Kabat-Zinn. L'Imparteix l’Elisabeth Martorell, psicòloga de la Clínica del Neurodesenvolupament del Guttmann Brain Health Institute, formada en Mindfulness infantil. 

Es realitzaran 8 sessions amb freqüència setmanal, d’una hora de duració, i en grups de màxim 5 participants.
Les sessions es desenvoluparan els dissabtes al matí, a les 10:00h, al Guttmann Brain Health Institute, a Guttmann Barcelona (C/ Garcilaso 57, 08027).
Es proposaran tasques per a casa, per tal que els nens i nenes puguin practicar cada dia i amb la supervisió dels pares.
Preu del curs: 300€
Properes dates :
- Grup 1: dies 1, 8, 15, 22 i 29 de febrer, 7, 14 i 21 de març.
- Grup 2: dies 18 i 25 d’abril i  2, 9, 16, 23, 30 de maig i 6 de juny.

CONTACTA

Hablamos vía

Share